Omfugning

Specialist i omfugning af murværk

Trænger fugerne i dit murværk til en kærlig hånd? Som erfaren murermester har jeg i mange år dygtiggjort mig inden for omfugning samt renovering af fuger.

Jeg er drevet fremad af det gode håndværk og har hjulpet adskillige danskere med at få deres fuger til at ligne en drøm, og derigennem forlænge murværkets levetid. Jeg er derfor et oplagt valg som samarbejdspartner, når fugerne trænger til reparationer eller udskiftning.

Jeg benytter udelukkende gennemtestede produkter og materialer, som giver en effektiv og langtidsholdbar tætning. Uanset om du skal have udført fugning af facader, omfugning af murværk eller noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Ved at lade en professionel og fagudlært murer stå for opgaven er du sikker på, at du får et holdbart resultat som du bliver glad for i mange år frem.

renovering af badeværelse glasdør til brusekabine

Derfor skal du vælge Murermester Andreas Mogensen

  • En aftale er en aftale

  • Konkurrencedygtige priser

  • Effektiv og løsningsorienteret

Omfugning gjort med omhu

Jeg tilbyder kvalitetsbevidst murerarbejde i hele Sjælland, og servicerer især kunder omkring Glostrup, Brøndby, Albertslund og omegn.

Jeg sætter en ære i at tage dit murværk fra nedslidt til at stå som nyt, og sætter mig desuden altid ind i dine ønsker og behov gennem en grundig indledende dialog.

Med mig som din samarbejdspartner til omfugning får du altid:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Service- og løsnings­orienteret tilgang til din opgave
  • Tilfredshedsgarant
  • Stabil, ærlig og kvalitetsbevidst fagmand
fliseskurring ved Murermester Andreas Mogensen

Få et uforpligtende tilbud på omfugning i dag

Du er altid velkommen til at ringe såfremt du søger kompetent rådgivning omkring din opgave. Jeg kommer også gerne forbi og tager et uforpligtende kig på den mur det drejer sig om, og kan herefter give et tilbud. Når det gælder omfugning, er du hos mig i trygge hænder.

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på 61 48 21 27 eller sende en mail til kontakt@murer-am.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg hurtigt retur. Jeg ser frem til at høre fra dig!

fliseskurring ved Murermester Andreas Mogensen